Seminerler

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personeli ve İAŞE Personelinin hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla devamı...

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personeli ve İAŞE Personelinin hijyen kalitesini devamı...

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personeli ve İAŞE Personelinin hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Altıncı Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya devamı...

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personeli ve İAŞE Personelinin hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Yedinci ve son Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Servis Görevlisi  iştirak etmiştir. 

Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı 
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım 


Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (01.07.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personeli ve İAŞE Personelinin hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Yedinci Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir.


Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım



Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (30.06.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personeli ve İAŞE Personelinin hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Altıncı Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir.

Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım



Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (28.06.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Beşinci Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir.


Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım



Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (27.06.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (26.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Dördüncü Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir.



Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım



Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (26.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (26.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (26.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (26.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (26.06.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. Üçüncü Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir. 

Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı 
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım 
Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları paylaşmak adınaBeşler Grup Genel Koordinatörü Yardımcısı ve Yemekli Vagonlardan Sorumlu Mesut Güven eşliğinde toplantı yapıldı.   

Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 



Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (25.06.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi.    İkinci Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir.


Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım

Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları paylaşmak adınaBeşler Grup Genel Koordinatörü Yardımcısı ve Yemekli Vagonlardan Sorumlu Mesut Güveneşliğinde toplantı yapıldı.   

Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant (24.06.2014)

Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014

23.06.2014 tarihlerinde başlayan, Türkiye geneli yemekli vagon personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlamıştır. İlk Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi  iştirak etmiştir.
Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım
Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları paylaşmak adına Beşler Grup Genel Koordinatörü Yardımcısı ve Yemekli Vagonlardan Sorumlu Mesut Güven eşliğinde toplantı yapıldı.  

Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Otel, Motel ve Lokanta Yöneticisi, Şef Garson, Aşçı ve Servis Görevlisi bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 




  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014  Hijyen Eğitimi Vagon Restaurant 23.06.2014

Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)

17.06.2014 tarihlerinde başlayan, 7 Bölge 43 Şubeyi içeren Beşler grup personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlatmış olduğumuz 5. Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya Paketleme ve Dağıtım Görevlileri iştirak etmiştir.


Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım

Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları paylaşmak adına Beşler Grup Genel Koordinatörü Savaş Ünal ve Paket Yemek Sorumlu Müdürü Ömür Asım eşliğinde toplantı yapıldı.  

Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Paketleme ve Dağıtım Görevlileri bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 

Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Paketleme ve Dağıtım Görevlileri bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 



Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (21.06.2014)

Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)

17.06.2014 tarihlerinde başlayan, Tüm bölge ve şubelerimiz içeren Beşler grup personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlatmış olduğumuz eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. 4. Grubumuzda eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Bu toplantıya paketleme ve dağıtım görevlileri ve irtibat bürosu iştirak etmiştir.

 Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;

- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım

Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları  paylaşmak adına Paket Yemek Sorumlu Müdürü Ömür Asım eşliğinde toplantı yapıldı.  

Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle paketleme ve dağıtım görevlileri ve irtibat bürosu bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 


Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (20.06.2014)

Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)

17.06.2014 tarihlerinde başlayan, 7 Bölge 43 Şubeyi içeren Beşler grup personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlatmış olduğumuz eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. 3. Grubumuzda eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Bu toplantıya depo sorumlusu, paketleme ve dağıtım görevlileri iştirak etmiştir. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi.

Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;

- Genel  iş sağlığı
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım

 Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları  paylaşmak adına Paket Yemek Sorumlu Müdürü Ömür Asım eşliğinde toplantı yapıldı.  
Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Depo Sorumlusu, Paketleme ve Dağıtım Görevlileri bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 



Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (19.06.2014)

Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)

Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)
17.06.2014 tarihlerinde başlayan, 7 Bölge 43 Şubeyi içeren Beşler grup personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla başlatmış olduğumuz 2. Grup da eğitimini başarı ile gerçekleştirdi. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi Beşler seminer salonunda verildi. Bu toplantıya depo sorumlusu, paketleme ve dağıtım görevlileri iştirak etmiştir. 

Hijyen  eğitim de verilen eğitimler ;
- Genel  iş sağlığı 
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım 
Ayrıca ;
Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz konuları paylaşmak adına Paket Yemek Sorumlu Müdürü Ömür Asım eşliğinde toplantı yapıldı.   
Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Depo Sorumlusu, Paketleme ve Dağıtım Görevlileri bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 


Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)Hijyen Eğitimi Devam Ediyor (18.06.2014)

Hijyen Eğitimi

Hijyen Eğitimi
 
Beşler grup personelinin eğitim ve hijyen kalitesini yükseltmek amacıyla 17.06.2014 tarihlerinden itibaren 6 gün boyunca 7 Bölge 43 Şube den gelen Paket Yemek projesi personeline hijyen eğitimi düzenlenecektir. Hijyen eğitimi Çankaya Eğitim Merkezi tarafından Gazi beşler seminer salonunda verilmeye başlanmıştır.. Bu toplantıya Bölge müdürleri, Depo sorumluları ve irtibat personelimiz iştirak etmiştir. 

Hijyen eğitim de verilen eğitimler ;

- Genel  iş sağlığı 
- İş güvenliği kuralları
- İş kazaları
- Meslek hastalıkları
- Çalışanların yasal hak ve sorumlulukları
-İş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri
-Yangın
-Hijyen kuralları ve ilk yardım 

Ayrıca ;

Hijyen eğitiminden sonra kendi içimizde ki olumlu olumsuz paylaşmak adına konuları, Beşler Grup Genel Koordinatörü Savaş Ünal ve Paket Yemek Sorumlu Müdürü Ömür Asım eşliğinde toplantı yapıldı.   
Beşler Grup merkez birimdeki yetkililerle Bölge müdürleri, Depo sorumluları ve irtibat bürosu bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi. 



Hijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen EğitimiHijyen Eğitimi

UNİFO Toplantı

15.03.2014 tarihinde Beşler Grup olarak düzenlemiş olduğumuz fabrika gezisinde katılımlarıyla bizi onurlandıran başta;
TCDD Personel Daire Başkanı sayın Hüseyin Çelik, 
Başkan Yardımcılarımız sayın Turhan Doruk, Mustafa Gediz, 
Şube Müdürü - Murat Akçay,  Ahmet Bozbey 
Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı sayın Reşat Erdoğan
Genel Koordinatör Savaş Ünal
Demard Genel Başkanı Sayın Nami Aras, Ali Erdoğan, Yücel Tanrıpınar
Demard şube başkanları ve yöneticilerine teşekkürlerimizi bildiririz.

                Düzenlemiş olduğumuz fabrika gezisinde üretim alanları, üretim süreci ve üretim tekniği yerinde incelenmiş, aşama aşama yemek üretimi misafirlerimize tanıtılmış laboratuvarlarımız ve üretimi yapılan birçok ürün konusunda bilgi aktarımı sağlanmıştır.

                Tren üzerinde görev yapan personele üretilen yemek çeşitleri tadımı yaptırılmış şu andaki yemek çeşitleri ve yeni üretime girecek yemek çeşitleri konusunda tadım neticesinde görüş alışverişinde bulunulmuş misafirlerimizin görüş ve önerileri alınmıştır.


UNİFO ToplantıUNİFO ToplantıUNİFO ToplantıUNİFO ToplantıUNİFO ToplantıUNİFO ToplantıUNİFO Toplantı

2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı

Beşler Grup un 2013 yılı değerlendirme toplantısı Türkiye genelindeki paket yemek Bölge Müdürleri İstanbul şubemiz de gerçekleşti. 16.11.2013’de yapılan yıl sonu değerlendirme toplantısının açılış konuşması ve yıl sonu değerlendirme sunumu Beşler Grubun Genel Koordinatörü Savaş ÜNAL tarafından yapıldı. Sunumda paket yemek hizmetimiz hakkında genel değerlendirmeler yapıldı. Tüm bölgelerde yaşanan sorunlar ve çözümlerle ilgili personele bilgi verildi. 2014 yılında nasıl daha iyi hizmet verebileceği ve müşteri memnuniyetinin daha üst seviyelere nasıl çıkartabileceği konusunda paket yemek bölge müdürleri bilgilendirdi.

Ayrıca aşağıda isimleri belirten Türkiye’ deki 8 değerli Bölge Müdürümüz de bölgelerinin son durumları ve genel izlenimleri hakkında bilgi verdiler. Mönülerimize yeni eklenen ürünler hakkında da genel değerlendirmeler yapıldı. Yeni ürünlerimiz hakkında görüşüldü. Sunumun devamında soru-cevap şeklinde görüş ve öneriler alındı.

KATILAN BÖLGE MÜDÜRLERİMİZ

Servet Mungan            İstanbul Bölge Müdürü [Anadolu Yakası]
Erdoğan Alparslan       İstanbul Bölge Müdürü [ Avrupa Yakası ]
Ali Keser                        Ankara Bölge Müdürü
Cafer  Varol                  İzmir Bölge Müdürü
Mehmet  Ali Yıldız       Sivas Bölge Müdürü
Engin Yalçın                  Malatya Bölge Müdürü

Mehmet Bostancı       Adana Bölge Müdürü
Mahmut Kaya              Afyon Bölge Müdürü

KATILAN OPERASYON MÜDÜRÜ ve ŞEFLERİ

Hasan Çelik                  Türkiye Operasyon Müdürü
Batuhan Kansu             Ankara Operasyon Şefi
Ahmet Erbil                  Konya Operasyon Şefi
Sezai Alyeşil                 İzmir Operasyon Şefi
Nevzat Nugay              Adana Operasyon Şefi
Gürcan Kayış               Eskişehir Operasyon Şefi

Toplantıda ayrıca Beşler Grup Merkez den

Koordinatör                                      Ayşen ÜNAL
Personel Müdürü                              Ümit Küçükkaya
Finans Müdürü                                 Ömür Asım

Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Reşat ERDOĞAN

Son olarak Beşler grup merkez birimdeki yetkililerle bölge müdürleri arasında bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi.


2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı2013 Yılının Değerlendirme Toplantısı

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi

8-18 Nisan 2013 tarihlerinde 6331 İş Sağlığı ve İş Güvenliği  Kanunu çerçevesinde düzenlenen  eğitimlerde Beşler Grup Genel Koordinatörü Savaş Ünal, Beşler Grup Genel Koordinatör Yardımcısı Mesut Güven,  İş güvenliği Uzmanı  Erdoğan Yılmaz ve  İşyeri  hekimi  Necip Mehmet Küçükosmanoğlu, Beşler Grup bünyesinde tüm yurt genelinde istihdam edilen personele iş sağlığı ve iş güvenliği konularında eğitim verdi. Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı  Reşat Erdoğan  himayesinde gerçekleştirilen eğitimde; genel  iş sağlığı ve iş güvenliği kuralları, iş kazaları ve meslek hastalıkları,  çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş koluna özgü iş güvenliği  tedbirleri, yangın, hijyen kuralları ve ilk yardım gibi konularda eğitim verildi. Beşler Grup Genel  Koordinatörü Savaş Ünal ve  Beşler Grup Genel Koordinatör Yardımcısı Mesut Güven tarafından verilen eğitimde personel, paket yemek ve yemekli  vagon  sistemiyle ilgili bilgilendirildi. 

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve İş Güvenliği Eğitimi

Paket Yemek Toplantısı

10.03.2012’de Paket yemek toplantı programının açılış konuşması ve paket yemeğin sunumu Beşler Grubun Genel Koordinatörü Savaş ÜNAL tarafından yapıldı. Sunumda paket yemek menüsünde yapılan değişiklikler, Personele verilen eğitimler ve Van ziyaretiyle ile ilgili konuklara bilgi verildi.

Türkiye’ deki 8 bölge müdürümüz bölgeleri hakkında tek tek konuşarak bölgelerinin son durumları hakkında bilgi verdi.


 Seminerin devamında UNİFO Gıda San. Ve Tic. A.Ş den Genel Müdür Yardımcısı Polat Kamberoğlu ve Satış Pazarlama Yöneticisi Emir AKSOY tarafından paket yemeklerin hangi süreçlerden geçip hazırlandığı, paket yemeklerin nerede nasıl ısıtılması gerektiğini, nerelerde kullanıldığından bahsetti. Sunumun devamında soru-cevap şeklinde görüş ve öneriler alınarak değerlendirmeler yapıldı.

Bu seminere 8 Bölge Müdürümüz Servet MUNGAN, Erdoğan ALPARSLAN, Ali KESER, Cafer VAROL, M.Ali YILDIZ, Engin YALÇIN, Mehmet BOSTANCI, Mahmut KAYA, ve Devlet Demiryolları Personel Daire Bşk. Yard Turan Doruk, Demart Genel Başkanı Nami ARAS, ve Ulaştırma Memur-Sen Ankara Şube Başkanı Cemal Sağkol, Beşler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Reşat ERDOĞAN ve Beşler Grup Genel Koordinatörü Savaş ÜNAL Katıldı.

Son olarak Beşler grup merkez birimdeki yetkililerle bölge müdürleri arasında bilgi alışverişiyle toplantı sona erdi.

Paket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek ToplantısıPaket Yemek Toplantısı

Personel Eğitimi

Beşler grup personelinin eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla 20.12.2011 ve 22.12.2011 arası üst düzey yönetici eğitim programı düzenlenmiştir. Eğitime katılan eğitmenler; Doç. Dr Cengiz ARIK(G.Ü. İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi), Yrd. Doç. Dr. Murat AKÇAKAYA(G.Ü. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Öğretim Görevlisi), Doç. Dr. Hanife GÜZ(G.Ü. İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi)

Eğitimin Konuları


• Davranış ve Davranış Denetleme
• İkna Etme ve Anlaşmazlıkları Giderme
• Çalışma Hayatında Zamanı Etkili Kullanma
• Çalışma Hayatında Takım Çalışması
• Sorun Çözme Teknikleri ve Beyin Fırtınası
• Liderlik Tarzları ve Ast-Üst İlişkileri

Personel EğitimiPersonel EğitimiPersonel EğitimiPersonel EğitimiPersonel EğitimiPersonel Eğitimi

Hizmet İçi Eğitim

Personelimizin eğitim kalitesini yükselterek hayat boyu öğrenme perspektifi içerisinde 1005 nolu Milli Eğitim Bakanlığı destekli hizmet içi eğitimi 12-12-2011 ve 16-12-2011 tarihleri arasında yapılmış. Eğitimimize aşağıda isimleri geçen eğitmenler katılmıştır.
Doç Dr Hanife Güz(G.Ü İletişim Fak.), Dr Ayşegül Soncu(G.Ü İletişim Fak.), Fatih Onur(Mes. Eğt. Merk Yiyecek İçecek bölüm Şefi) Halide Doğruer (Mes. Eğt Merk Yiyecek içecek bilim öğretmeni), Muammer Diker (Mes Eğt Merk Öğrt), şirketimizin muhasebe bünyesinden Ömer Ayaz ile Deniz Şule Uğur (Gıda Mühendisi)

Hizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi EğitimHizmet İçi Eğitim
Beşler Yemek Ray Gurme Mirror Türkiye
Copyright © 2012 Beşler Yemek
Tüm Hakları Saklıdır.